onsdag 13 april 2011

Nyopererad liten tuffing!En hungrig liten tjej, nyopererad och tatuerad, som var så tacksam för att få mat att hon började spinna... (och mappa började gråta av lättnad och lycka över att se sin lillprins vid så otroligt gott mod)
Vi hade förberett inne i sovrummet, med plädar på golvet och lilla toaletten med låg kant osv, så att hon inte skulle behöva gå för mycket. Vi har ju bara fått veta att hon skulle vara väldigt trött och medtagen efter operationen, men... Charlie är kanske inte riktigt som alla andra, och nån vila finns det faktiskt inte tid för :-) Går det någon ute i trapphuset så måste man faktiskt kolla vem det är, t ex. Svansföringen är lika glad som vanligt och hon försökte till och med springa emot mig i hallen när jag lockade på henne :-) Dock gjorde sig verkligheten påmind där för en sekund, så hon vinglade till och satte sig på golvet.

Jag vet inte hur man ska få henne att vila, det verkar vara emot hennes natur, så hon får ta det här i sin takt, på sitt sätt... Modiga, urstarka och underbara lilla hjärtat! ♥
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar